DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okulumuz pansiyonuna ön kayıt için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Haz

Okulumuzda Yaz DYK kursu açıldı.Program aşağıdaki şekilde listelenmiştir..

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 1.yazılı sınav tarihleri aşağıda sunulmuştur.

Sayın veliler sevgili öğrenciler;

I.Dönem 2.ortak sınav tarihleri aşağıdaki tabloda listelenmiştir..Lütfen inceleyeniz.

Kas

Kayapınar Kaymakamlığı, belediyesi ve milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ben de Yazarım" projesi tüm öğrencilerimize duyurulur.

Duyuru

Sayın Velilerimiz,

5.sınıfa geçmiş olan öğrencilere yönelik seviye belirleme sınavı yarın saat 10.00 da  yapılacaktır.

Öğrencilerin en geç 09.30 okulda hazır olmaları gerekmektedir.Ögrencilerimiz sınava gelirken yanlarında kimlik,kalem,silgi, kalemtıraş,su gibi...vb getirmeleri rica olunur.

Seviye Belirleme sınavında soru Dağılımı aşağıdaki gibidir

Türkçe:15

Matematik:15

Fen Bilgisi:10

Sosyal Bilgiler:10

İngilizce:10

Toplam 60 soru. Süre 80 dk.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

İlçe zümre başkanları toplantı yeri ve tarihleri aşağıda listelenmiştir.Belirtilen gün ve saatte  toplantıda hazır bulunalım.

Sayın Velilerimiz değerli öğrenciler,

Okulumuzda 5 Temmuz -27 Ağustos arasında 11.sınıflara yönelik Yaz Kursu (DYK kapsamında) açılacaktır.

Kurs Başvurusu 21-27 Haziran arasında sistem üzerinden online yapılacaktır.

Başvurular e-kurs modülünden >öğrenci girişi olarak yapılacaktır.

Başvuru da zorluk çekenler sınıf Öğretmeninden veya Okul idaresinden yardım alabilirler.

Haz

OKULUMUZ BÜNYESİNDE İNGİLİZCE AĞIRLIKLI ORTAOKUL AÇILMIŞ OLUP YIL SONU BAŞARI PUANI VE SEVİYE BELİRLEME SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.SEVİYE BELİRLEME SINAVI SADECE 5.SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLER İÇİN OLUP SINAV YERİ VE SINAV TARİHİ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

ÖN KAYIT İÇİN OKULUMUZA BEKLİYORUZ.

5.SINIF SEVİYE BELİRLEME SINAVI TARİHİ:29 HAZİRAN SALI SAAT:10.00

SINAV YERİ:MEHMET AKİF ERSOY AİHL-MEZOPOTAMYA MAH.579/1 SOK.NO:4 KAYAPINAR/DİYARBAKIR

BAŞVURU KOŞULLARI

1-ÖĞRENCİ NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

2-VELİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

3-BAŞVURULAR VELİ TARAFINDAN ŞAHSEN YAPILACAKTIR

4-HERHANGİ BİR OKULDA 4.SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİ OLMAK

5-YIL SONU BAŞARI PUANI (KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENECEKTİR)

NOT:SADECE ERKEK ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.6,7,8. SINIFLARIMIZA DA  NAKİLLE  ÖĞRENCİ ALIYORUZ.

Ara

Zeka Oyunları kursu duyurusu ile ilgili resmi  yazı aşağıda sunulmuştur.İlgili yazı için tıklayınız.