DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

İlimizde gerçekleştirilen İmamhatipler arası Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında Ramazan ÇALIŞKAN il birincisi, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında Abdulvahit FIRAT il birincisi ve Hutbe Okuma Yarışmasında ise M.Hamza GÜNGÖRMEZ il ikincisi olarak okulumuza başarılarla geri döndüler. Kendilerini ve kendilerine emek veren öğretmenlerimizi tebrik eder hayatları boyunca başarılarının artarakk devam etmesini temenni ederim.

Şbt

Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İl Birincisi Öğrencimiz Abdulvahit FIRAT olmuştur. Kendisini ve emek veren hocalarımızı tebrik edriz.

Şbt

Okul edep ödüülerimizi haftalık olarak vrmeye devam edioruz. Örnek öğrencilerimizi her hafta ödüllendiriyoruz.

Ock

Regip Kandilimiz Mübarek Olsun.

Ock

Türk Dili ve Edebiyatı ve Türkçe öğretmenimiz Hürriyet Argın tarafından ''Dilimizin Zenginlikleri'' adlı etkinlik gerçekleştirildi.Hem ortaokul hem de lise öğrencilerimizce gerçekleştirilen bu etkinliklerle dilimizde bulunan sözcükler pekiştirildi.

Ock

Okul kermesimizi icra ettikten sonra katılım sağlayan öğrenci ve velilerimizle birlikte cuma namazımızı eda ettik. Kermesimizde Filistinli kardeşlerimize yardım topladıktan sonra Cuma namazında da kendilerine dualarımızı ilettik. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah izzeti dergahında yapılan yardımları kabul etsin inşallah.

Ara

Okulumuzda okul aile birliğimizin de katkıları ile düzenlenen Filistin Yararına Yardım kermesimize davetlisiniz. Kermesimiz 29 Aralıuk Cuma günü saat 10.00 - 12.00 arasında olacaktır.

Ara

Öğrencilerimize ve bizlere katmış olduğu herşey için Dr. Halit ERTUĞRUL hocamıza teşekkür ederiz. Okulumuza şeref verdiniz.

Ara

Okullar arası futsal müsabakasında ilk maçına çıkan okul futbol takımımız ÖZel Servetim Fen Lisesi'ni 2-1 'lik skorla yenerek ilk maçlarından galibiyetle dönmüştür. Kendilerini ve hocalarımızı tebrik edeiz.

Ara

Okullar arası futbol müsabakasında son 16 ya kalan okul futbol takımımız Bismil Fatih Anadolu Lisesi'ni 2-0 'lık skorla yenerek çeyrek finale kalma başarısı göstermiştir. Kendilerini ve hocalarımızı tebrik edeiz.

Ara

Kitap fuarına öğrencilerimizle katılım sağlayarak, kitap sevgilerini ve meraklarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmaya özen göstermekteyiz. İlimizde düzenlenen fuara tüm halkımızın katılmasını tavsiye ederiz.