DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Huzurevleri İlkokulu öğrencileri velileriyle okulumuzu ziyaret etti.

Okul bünyemizde Orta Okul açılmış olup Ön kayıtlarımız başlamıştır.

Ön kayıtları alınan öğrenciler 29 Haziran salı günü saat:10.00 da yapılacak olan seviye belirleme sınavıyla öğrenci alınacaktır.

Okulumuz bünyesinde İmam Hatip OrtaOkulu açıldı.

Okulumuzu en iyi şekilde anlatan videomuz aşağıda yayınlanmıştır.

Eğitime verilen aradan sonra tekrar yüz yüze  eğitime başladık.

May

Ilce Mudurumuz Aydin Ak'in katilimi ve Din Ogretiminden sorumlu Sube Muduru Samî Gürkan'ın moderatörlüğünde  Kayapinar ilcesindeki İHL  ve İHO müdürleriyle yaklaşan  ĹGS ve ÝKS öncesinde durum değerlendirmesi yaptık. Başarıyı artırmak için yapılabilecekleri konuştuk.

Nis

AFAD Yönetim ve Koordinasyon Merkezi yetkilileri öğrencilerimize farkındalık eğitimi verdiler.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

23.12.2020 de pansiyonumuza ve okul depolarına raf yaptırdık.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen futsal maçında Özel Servetim Kolejini 7-0 yenerek  galip geldik.Grubumuzda 3.maçımızda galip gelerek  6 puanla grubu 2.sırada bitirdik. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Genç Sada Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında Öğrencimiz İbrahim Aslan il 2.olmuştur.Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.